g

Automatische transmissie

Automatic Transmission Fluid, kortweg ATF, zorgt o.a. voor een soepel schakelgedrag, smering en frictie van uw automatische transmissie. Door gebruik en verloop van tijd neemt de werking hiervan af. De dopes raken uitgewerkt en verzadigd. De smering loopt terug, slijtagedeeltjes worden niet meer gebonden en kunnen zorgen voor verstopte smeerkanalen. Ook kunnen hierdoor klepjes in “het brein” van de transmissie verkleven of de werking van sensoren verstoord raken. Dit kan leiden tot de volgende verschijnselen: Slecht schakelen, bonken, slippen, slechte werking van de kickdown en schommelende toerentallen. Gevolg: verhoogde slijtage.

Spoelen aut tr 1 Spoelen aut tr 2

Herkent u bovenstaande van uw automaat?. Laat dan deze spoelen en verversen bij ons bedrijf. Wij hebben hiervoor specialistische apparatuur in huis om uw automaat weer comfortabel en soepel te laten schakelen waardoor het plezier aan het rijden toeneemt. De resultaten zijn verbluffend!!

Doe u zelf en uw automaat een groot plezier!

Laat uw automatische transmissie spoelen en verversen verbeter hiermee het schakelgedrag en verleng de levensduur van uw automaat!